Natural Face Lifting


huidverjonging en anti-aging op 100% natuurlijke basis

Natural Face Lifting is een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt

Natural Face Lifting is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en huidveroudering
in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Met haar achtergrond als fysiotherapeute en sportinstructrice heeft zij veel kennis van botten, spieren en bindweefsel in het lichaam. Dit heeft haar een vernieuwde kijk op de huidspieren en het bindweefsel van gezicht, hals en decolleté gegeven en daarmee ook inzicht hoe het verouderingsproces kan worden omgekeerd. Samensmelting van kennis en inzichten heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en duurzame verjonging geeft.

Meer dan een bindweefselmassage

Bij Natural Face Lifting wordt niet alleen gewerkt op collageen en elastine, zoals bij een bindweefselmassage. Ook de spiertonus, de stevigheid in het gezicht wordt aangepakt. We kennen helaas allemaal de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken. Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren. Bovendien krijgt je huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen. Zonder operationele ingreep zul je er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Het resultaat is een gezicht met een open blik, egale huidtint en een jongere uitstraling.

Workout voor je huid

De behandeling is intensief en geen wellness massage. Alhoewel de meeste mensen de behandeling wel als ontspannend ervaren. Met name de eerste behandeling kan wat gevoelig zijn. Je ondergaat een echte workout voor je huid en zo voelt het ook na de behandeling. Je gezicht kan een beetje beurs aanvoelen, alsof je spierpijn hebt. Na een dag of 2 voelt het alweer beter en kun je weer een nieuwe behandeling ondergaan.

Je ziet na 1 behandeling al een verschil. Maar het is belangrijk om de behandelingen regelmatig en kort achter elkaar te doen, daarom werken we in kuurverband. De kuur kan bestaan uit 5, 10 of 15 behandelingen. De behandelingen vinden idealiter 2 x per week plaats. Net zoals bij sporten, bereik je pas resultaat als je meedere malen per week een workout doet. Om het behaalde resultaat op de lange termijn vast te houden, is het van belang dat je na de kuur regelmatig een onderhoudsbehandeling ondergaat. Elke 4 weken is ideaal. We bekijken samen wat voor jou het beste is en wat voor jou zowel qua tijd als budget haalbaar is.

Resultaten Natural Face Lifting

oogcontouren worden gladder
je huid oogt strakker en elastischer
je huid ziet er frisser en egaler uit
verzakkingen worden gelift
betere doorbloeding van je huid en gelaatsspieren
hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
gelaatscontouren verstrakken
vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen) verdwijnen

Wil jij ook alle voordelen van Natural Face Lifting ervaren?

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je leeftijd. Voor een optimaal resultaat zijn tussen de 5 en 15 behandelingen in kuurverband nodig.

Natural Face Lifting start met een uitgebreide Wrinkle en Contour Analyse. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Een richtlijn is tot 35 jaar 5 behandelingen, tot 45 jaar 10 behandelingen en vanaf 45 jaar 15 behandelingen.

Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur.

Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!
  

TARIEVEN NATURAL FACE LIFTING

Natural Face Lifting START/ANALYSEbehandeling (incl. intake) 70 min | € 85
Tijdens de start behandeling stemmen we naar aanleiding van jouw wensen en de analyse samen af hoeveel behandelingen nodig zijn. Daarbij kijken we natuurlijk ook wat voor jou haalbaar is qua tijd en budget. Deze behandeling kan je ook boeken als je eenmalig wilt kennismaken met Natural Face Lifting.

Natural Face Lifting KUUR van 5, 10 of 15 behandelingen x 45 min | a € 60
Kuur van 5 behandelingen:
een voor en na foto (voor eigen gebruik).
bij betaling van het gehele bedrag in 1 x ontvang je een korting van € 25 op de START/ANALYSE behandeling.

Kuur van 10 behandelingen:
een voor en na foto (voor eigen gebruik).
bij betaling van het gehele bedrag in 1 x ontvang je een korting van € 25 op de START/ANALYSE behandeling.
bij betaling van het gehele bedrag in 1 x krijg je het Nimue Rejuvenating mask t.w.v. € 39 kado of ontvang je een korting van € 40 op de aanschaf van een Nimue Starterkit t.w.v. € 79,50.

Kuur van 15 behandelingen:
een voor en na foto (voor eigen gebruik).
bij betaling van het gehele bedrag in 1 x ontvang je een korting van € 25 op de START/ANALYSE behandeling.
bij betaling van het gehele bedrag in 1 x krijg je een Nimue Starterkit t.w.v. € 79,50 of een Nimue Booster Serum t.w.v. € 84 kado.

Natural Face Lifting ONDERHOUDSbehandeling (vervolg op een kuur) 45 min | € 60
In te zetten als vervolg op een kuur (Ideaal is 1 x per 4 weken een onderhoudsbehandeling).

Alle Natural Face Lifting behandelingen zijn inclusief oppervlakte reiniging, serum en dag-/ nachtverzorging..

Het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met een gezichtsbehandeling, vraag naar de mogelijkheden.