Eerste keer bij FAB SKIN?

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij FAB SKIN, boek dan een huidverzorgende kennismakingsbehandeling. Ik plan dan extra tijd in om kennis te maken met jou en jouw huid. Deze behandeling is inclusief gratis intakegesprek, huidanalyse en advies. Aan de hand van de huidanalyse en het intakegesprek bepalen we samen welke huidverzorging het beste bij jouw huidconditie en wensen past. Kies zelf of je de Nimue COMPLETE of Nimue DELUXE behandeling wilt ondergaan. Deze behandelingen geven jouw huid de beste start voor een vernieuwde en verbeterde huid! Je betaalt alleen de kosten van de behandeling.

Nimue KENNISMAKINGSBEHANDELING | 100 / 120 minuten | € 75 / € 98NIMUE huidverbetering & huidverjonging

Wil je graag iets verbeteren aan je huid? Dan begin je altijd eerst met een huidverzorgende kennismakingsbehandeling, om je huid te laten wennen aan de Nimue producten. Bij huidverbetering en huidverjonging staat samenwerking tussen ons voorop. Om echt resultaat te bereiken, zul je naast de behandelingen in de studio ook zelf thuis aan de slag gaan met de producten van Nimue. We kijken aan de hand van jouw wensen en huidconditie per bezoek welke behandeling we kunnen inzetten.


Behandelingen

Hyaluronic Acid | 75 minuten | € 90
Huidverbetering in alle huidlagen met het revolutionaire hyaluronzuur! Een sterk hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is een enorme vochtboost voor de huid en rimpeltjes en lijntjes worden minder zichtbaar.

Ultimate Anti-Aging | 90 minuten |  € 107
Een complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpere huid met eventueel zonbeschadiging. Inclusief glycol 35% peeling, een luxe anti-aging treatment mask en speciaal TDS serum gecombineerd met een retinol superfluid. Deze behandeling verfijnt de huidstuctuur, verbetert de elasticiteit van de huid en laat de huid stralen.

Glycol peel 35% | 75 minuten | € 85
Dit wordt ook wel een microdermabrasie uit een potje genoemd. Perfect voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor een geconcentreerde en precieze verwijdering van dode huidcellen. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans.

Thermal detox peel | 75 minuten | € 89
Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. De Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met een rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/ bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct jouw huid een gezonde uitstraling.

Nimue Skin Resurfacing complex - anti-aging | 75 minuten | € 99
Speciaalbehandeling voor de ruwe, zonbeschadigde, droge, vochtarme, dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging. Een snelle en effectieve anti-aging resurfacing die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen. Wetenschappelijk onderbouwd met natuurlijk verkregen zuren.

Nimue Skin Resurfacing complex - pigment | 75 minuten | € 99
Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Deze peeling verfijnt de poriën, maakt rimpels zachter en pigmentvlekjes lichter. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

Nimue Skin Resurfacing complex - acné |75 minuten | € 99
Speciaalbehandeling waarbij de acné huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werken en de genezing van acné ondersteunen. Ook ideaal voor een glimmende huid.


Wil jij ook de beste versie van jezelf zijn?

NIMUE peelings

Binnen alle Nimue- behandelingen staan de peelings centraal: peeling is huidverbetering!

Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een niet-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven. En wie wil dat nou niet. Vandaar ook dat chemische peelings zo populair zijn voor het behandelen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Een peeling helpt om alle dode huidcellen te verwijderen en om de zachtere, meer gladde huid eronder te onthullen. In slechts enkele behandelingen kunnen peelings rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen, de huidtextuur egaliseren en zelfs acne verminderen.

NIMUE skin resurfacing complex

De nieuwe NIMUE-SRC behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei. Standaard peelings werken van bovenaf. Bij de Nimue SRC-peelings werken de zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de veeleisende klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de veeleisende huid van binnenuit, pakken vrije radicalen aan en beschermen de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.
Zonder irritatie en bijverschijnselen.