Behandelingen

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat het belangrijkste is. Tijdens een huidverzorgings-behandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die het beste resultaat en ontspanning wil combineren in een gezichtsbehandeling. Deze behandeling kan ook goed worden ingezet als onderhoudsbehandeling om je huid gezond te houden. Dankzij de unieke combinatie van verschillende stoffen in de Nimue producten, zal je huid stralen als nooit te voren!


Huidverbetering
& huidverjonging

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Verschillende invloeden van binnenuit of van buitenaf, zoals medicijnen of verkeerde cosmetica, kunnen voor huidproblemen zorgen. Hiervoor bieden de producten van Nimue uitkomst. Dankzij actieve ingrediënten in de producten wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd, zodat huidproblemen zich genezen en herstellen. Pas als een huid gezond is, kunnen we aan huidverjonging gaan werken. Nimue heeft verschillende behandelingen gericht op huidverjonging, die zacht voor de huid zijn en uitstekende resultaten geven.

Natural Face Lifting

Wanneer we ouder worden, verandert onze huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf nog wel, maar vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dit proces steeds trager. De ouder wordende huid verliest meer vocht en talg, daardoor gaat de huid droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en neemt de elasticiteit van de huid af. Natural Face Lifting is een unieke manuele massagetechniek die de huid verbetert en duurzame verjonging geeft van het gelaat, de hals en het decolleté. Door de combinatie van verschillende intensieve massagetechnieken krijg je het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier.