Eerste keer bij FAB SKIN?

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij FAB SKIN, boek dan een huidverzorgende kennismakingsbehandeling. Ik plan dan extra tijd in om kennis te maken met jou en jouw huid. Deze behandeling is inclusief gratis intakegesprek, huidanalyse en advies. Aan de hand van de huidanalyse en het intakegesprek bepalen we samen welke huidverzorging het beste bij jouw huidconditie en wensen past. Kies zelf of je de Nimue COMPLETE of Nimue DELUXE behandeling wilt ondergaan. Deze behandelingen geven jouw huid de beste start voor een vernieuwde en verbeterde huid! Je betaalt alleen de kosten van de behandeling.

Nimue KENNISMAKINGSBEHANDELING | 100 / 120 minuten | € 75 / € 98
NIMUE Huidverzorgende behandelingen

Ben je tevreden met je huid en wil je deze graag goed onderhouden? Kies dan iedere 4-8 weken voor de Nimue COMPLETE of Nimue DELUXE behandeling. Deze behandelingen zijn ontspannend, diep reinigend en verzorgend. Als je je huid wilt verbeteren dan start je ook eerst met deze behandelingen om de huid in balans te brengen en te laten wennen aan de Nimue producten.

Nimue COMPLETE
70 minuten | € 75

De huid wordt intensief gereinigd en in balans gebracht. De behandeling bevat maar liefst 2 peelings! : een enzymatische peeling van papaja en ananas met de Nimue Exfoliating Enzyme en een milde peeling op basis van zuren met het Nimue Bio Active Complex. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage en een masker dat ervoor zorgt dat de huid optimaal gevoed wordt.

Nimue DELUXE
90 minuten | € 98

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens door middel van een serum wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een heerlijke massage wordt de behandeling afgesloten met een luxe alginaat masker voor een ultieme beleving. Tijdens het masker worden jouw handen verwend met een handmassage.

Nimue MAN COMPLETE
70 minuten | € 75

Een behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huid-behoeften van de mannenhuid. De huid wordt intensief gereinigd en in balans gebracht. De behandeling bevat maar liefst 2 peelings! : een enzymatische peeling met de Nimue Exfoliating Enzyme en een milde peeling op basis van zuren met het Nimue Bio Active Complex. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage en een masker dat ervoor zorgt dat de huid optimaal gevoed wordt.

Nimue MAN DELUXE
90 minuten | € 98

Een luxe behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huid-behoeften van de mannenhuid waarbij de huid behalve het reinigen en peelen eveneens door middel van een serum wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een ontspannende massage wordt de behandeling afgesloten met een luxe alginaat masker voor een ultieme beleving. Tijdens het masker worden jouw handen verwend met een handmassage.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


Upgrade je behandeling

nimue collagen face film mask
€ 15

Dit masker geeft een intens diepe hydratatie en verstrakt de huid. Marine- en botanische ingredienten komen vrij wanneer de hydrogel verrijkt met collageen oplost op de huid. De kracht van de collagene weefsels verbetert en de elasticiteit van de huid wordt beschermd. Je huid ziet er weer fris en glad uit.

Toe te voegen aan alle behandelingen.

Nimue super fluid
€ 6

Nimue Skin Technology heeft 5 nieuwe Super Fluids ontwikkeld die inzetbaar zijn bij alle professionele Nimue behandelingen om deze volledig aan te passen naar de behoeften van de klant en de algehele effectiviteit van de behandeling te verbeteren, waardoor deze naar een hoger niveau wordt getild. Elke Super Fluid bevat een superconcentraat met een hoge werkzaamheid van één specifiek ingrediënt.