Eerste keer bij FAB SKIN?

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij FAB SKIN, boek dan een huidverzorgende kennismakingsbehandeling. Ik plan dan extra tijd in om kennis te maken met jou en jouw huid. Deze behandeling is inclusief gratis intakegesprek, huidanalyse en advies. Aan de hand van de huidanalyse en het intakegesprek bepalen we samen welke huidverzorging het beste bij jouw huidconditie en wensen past. Kies zelf of je de Nimue COMPLETE of Nimue DELUXE behandeling wilt ondergaan. Deze behandelingen geven jouw huid de beste start voor een vernieuwde en verbeterde huid! Je betaalt alleen de kosten van de behandeling.

Nimue KENNISMAKINGSBEHANDELING | 100 / 115 minuten | € 80 / € 105

Nimue KENNISMAKINGSBEHANDELING MAN | 95 / 110 minuten | € 75 / € 100

NIMUE huidverbetering & huidverjonging

Wil je graag iets verbeteren aan je huid? Dan begin je altijd eerst met een huidverzorgende kennismakingsbehandeling om je huid te laten wennen aan de Nimue producten. Bij huidverbetering en huidverjonging staat samenwerking tussen ons voorop. Om echt resultaat te bereiken, zul je naast de behandelingen in de studio ook zelf thuis aan de slag gaan met de producten van Nimue. We kijken aan de hand van jouw wensen en huidconditie per bezoek welke behandeling we kunnen inzetten. Binnen alle Nimue behandelingen staan de peelings centraal: peeling is huidverbetering! Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een niet-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven. Een peeling helpt om alle dode huidcellen te verwijderen en om de zachtere, meer gladde huid eronder te onthullen. In slechts enkele behandelingen kunnen peelings rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen, de huidtextuur egaliseren en zelfs acne verminderen.


Nimue peelings

Nimue hanteert verschillende gradaties in de peelings, deze zijn oplopend qua intensiteit: medium - intense - strong

MEDIUM PEELINGS | € 95

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Glycol Peel 35% | 75 minuten

Dit wordt ook wel een microdermabrasie uit een potje genoemd. Perfect voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling zorgt voor een geconcentreerde en precieze verwijdering van dode huidcellen. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans.

Thermal Detox Peel | 75 minuten

Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. De Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met een rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/ bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct jouw huid een gezonde uitstraling.


INTENSE PEELINGS | € 105

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Smart Resurfacer | 75 minuten

Nimues sterkste peeling tot nu toe. Een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten die je huid weer laat stralen. Zonder bijwerkingen en downtime.

Hyaluronic Ultra Filler | 75 minuten

Huidverbetering in alle huidlagen met het revolutionaire hyaluronzuur! Een sterk hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling inclusief glycol 35% peeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is een enorme vochtboost voor de huid en rimpeltjes en lijntjes worden minder zichtbaar.

Nimue Skin Resurfacing Complex - anti-aging | 75 minuten

Speciaalbehandeling voor de ruwe, zonbeschadigde, droge, vochtarme, dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging. Een snelle en effectieve anti-aging resurfacing die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen. Wetenschappelijk onderbouwd met natuurlijk verkregen zuren.


Nimue Skin Resurfacing Complex - pigment | 75 minuten

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Deze peeling verfijnt de poriën, maakt rimpels zachter en pigmentvlekjes lichter. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.


STRONG PEELINGS | € 115

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Power Treatment | 60 minuten

Power behandeling speciaal samengesteld om de huid een extra boost te geven! In deze zeer complete anti-aging behandeling krijg je 2 peelings. De Bio Active en de Smart Resurfacer peeling. Deze behandeling geeft de huid weer spanning en zorgt voor een prachtige glans.


Peel Intens| 60 minuten

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden! De Nimue Peel Intense is een huidvernieuwings behandeling. Door de oppervlakkige huidlagen te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vorm van ‘vervellen’ is een natuurlijk proces dat we in deze behandeling stimuleren en versnellen. Door het verwijderen van de dode huidcellen komt de ‘nieuwe’ huid naar boven die gladder is, een betere structuur en een egalere pigmentatie heeft.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


De peelings zijn excl. wenkbrauwen epileren. Deze service is bij te boeken tegen een meerprijs van € 12,-.
Let op! Bij een peeling kan er in het gezicht niet geharsd worden.


Wil jij ook de beste versie van jezelf zijn?