Welkom bij FAB SKIN

Als kind was ik al gefacineerd door uiterlijke verzorging en gebruikte ik stiekem de huidverzorgingsproducten van mijn moeder. Op mijn dertiende ging ik van mijn zakgeld voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste. Niet omdat het nodig was, maar gewoon omdat ik het leuk vond. Het enthousiasme zat er dus al vroeg in.

Na mijn studie ben ik het bedrijfsleven ingerold. Ik had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan om van mijn passie mijn beroep te maken. In het bedrijfsleven heb ik een mooie carrière opgebouwd, maar het bleef toch kriebelen. In 2006 heb ik naar mijn hart geluisterd en een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd.

De jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan en merkte ik dat het schoonheidsvak goed bij mij past. Vervolgens heb ik trainingen gevolgd op het gebied van huidverbetering en met name huidverjonging en anti-aging, omdat daar echt mijn interesse ligt. Hoe mooi is het om samen met de klant naar een betere en mooiere huid toe te werken? Een FABulous SKIN!


Na ruim 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de stap gemaakt naar mijn eigen praktijk. Ik ben begonnen in een sfeervolle studio naast ons huis in Laren. Inmiddels vind je FAB SKIN in het centrum van Laren. Bij de behandelingen die ik geef ligt de focus op natuurlijke huidverjonging en anti-aging. De behandelingen worden uitgevoerd volgens de nieuwste inzichten en technieken met de producten van Nimue Skin Technology.
Natuurlijk kun je bij FAB SKIN ook terecht als je toe bent aan een oppepper voor je huid of als je even lekker wilt ontspannen. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale olieën en parabenen. Wil je ook een mooie gezonde huid en deze behouden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling of boek een vrijblijvend intakegesprek waarin ik graag de mogelijkheden met je bespreek.

Graag tot ziens in mijn studio!

Belinda Soede

Huidspecialiste/Natural Face Lifting Therapeute


Nimue Skin Technology

Nimue is een allesomvattend merk voor de consument die bewust omgaat met huidverzorging en voeding en die een duurzaam resultaat wil. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft behalve de werkstoffen uit de homeopathie en de aromatherapie diverse ‘wonderen uit de natuur’ verwerkt in de producten, die bekend staan om hun heilzame werking op huidproblemen en celontstekingen. Nimue is echt een ‘groen’ huidverbeterend merk. Het maakt geen gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen en is volledig parabeenvrij. Dankzij de navulverpakkingen van de basisproducten draagt het merk ook bij aan een beter milieu. Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest.


Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Laat je verrassen in mijn beauty studio!
Door de persoonlijke benadering wordt iedere schoonheidsbehandeling een heerlijk moment
om te ontspannen en jouw huid in topconditie te brengen of houden.